joi, 9 august 2007

forum pentru promovarea trupelor underground

http://endoftheworld.10.forumer.com/index.php

Ideea acestui forum este foarte simpla: toate formatiile noi sau care nu au posibilitatea de a se promova altfel, o pot face aici. stim cu totii cat de greu este sa o scoti la capat in romania cu o trupa care abordeaza o muzica mai dificil de inteles pt majoritatea publicului.

FOARTE IMPORTANT este, pentru membrii trupelor, pentru cei care dau anunturi de orice fel, sa promoveze la randul lor forumul. cu cat lista userilor este mai mare, cu atat avem cu totii mai multe sanse de a ne atinge scopul. ideea este ca sa avem cat mai multi useri care isi fac un account doar pentru a mai descoperi cate o trupa noua.

de asemenea o categorie importanta este cea unde puteti posta un anunt daca aveti nevoie de un membru in formatia voastra, sau daca din contra cautati o trupa din care sa faceti parte. lasati un numar de telefon sau o adresa de mail si poate cineva care va citi acest forum va va contacta.

avem de asemenea o sectiune unde puteti posta anunturi de cumparare/ vanzare instrumente, inchiriere sala, etc.

o categorie este destinata in intregime discutiilor pe marginea trupelor ce si-au promovat muzica prin intermediul forumului.

am creat acest forum pentru ca nu am gasit nicaieri ceva asemanator si ideea mi s-a parut interesanta mai ales pentru ca si eu fac parte dintr-o trupa si nu am nici o posibilitate de a o promova. sper, cu ajutorul vostru, sa creez un forum cat se poate de util pentru muzicieni, si o comunitate corespunzatoare. cu cat foumul se va dezvolta sper sa ajungem si sa organizam intalniri, concerte, etc.

Niciun comentariu: