duminică, 5 august 2007

a3r, no present

Cheated on us. Unfair, uncool, we'll still keep it going, motherfucker(s).
__________________________________________________

A3R (adica a trei r si nu "aer") este numele provizoriu al unei trupe din care fac parte. Dupa multe planuri si sperante din trupa nu am mai ramas decat eu si bratu, chitaristul care a fondat trupa acum cativa ani. Asadar, cautam solist, baterist si basist. Genul: alternative, grunge. Puteti downloada aici Plumb, After Murder Depression, si Two Hours In The Retort ca sa va faceti cat de cat o idee despre cum sunam.
O s-o scoatem la capat tocmai pentru ca sunt unii care vor foarte mult sa n-o scoatem. Printre ei se numara si fostul nostru basist mihu (stanga in poza).
Asadar: solist, baterist, basist. Avem destule piese instrumentale compuse si cateva cu versuri (dar in acest sens inspiratia ne vine mai greu asa ca ar fi de preferat ca solistul sa vina si cu propriile lui versuri).
__________________________________________________

Nu mi se pare deloc incorect/ imoral atacul pe care l-am lansat in acest articol atata timp cat este justificat, realizat in limita bunului simt si lasa loc de replica. Tocmai absenta unui raspuns poate ca denota vinovatia acuzatului.

Un comentariu:

verde-albastrui spunea...

foarte tari baietii!si talentati..